Avagy mit lát egy szülő ebből ha ért egy kicsit az informatikához meg az oktatáshoz is

A kényszer szülte digitális oktatásról

A kényszer szülte digitális oktatásról

Tetszik ez az egész a szülőknek?

2020. április 02. - DuggenHuzzer

Egyik barátommal közösen készítettünk egy online kérdőívet, a mostani státuszra ránézve (és hogy eleget tegyünk az e-mail-jüket megadó kitöltőknek tett ígéretünknek), megosztom ez első elégedettségi adatokat.

Még egy kicsit korai eredményeket levonni a szülői felmérésből (ha még nem töltötted ki, tedd meg itt), de a legérdekesebbet meg kell osztanom.

Az (eszközökkel való) elégedettség szintje számomra meglepően magas, ugyanakkor azt gondolom ez mégsem csak eszközökre vonatkozó értékelés, hanem a helyzet egészére is.

A kitöltők között (az eszközt nem használókat is beleértve) 50%-ot meghaladja az "Egész jó" és az "Imádom" összesített aránya!!! A semleges (használható) értékeléssel együtt pedig összesen 70% környékén van azok száma akik alapvetően elégedettek! 

Űrlapok-válaszdiagram. Kérdés címe: 7. Mennyire szereted a használt eszközöket?. Válaszok száma: .

Az is látszik, hogy keretrendszert közel 80% használ, (1. Google Classroom 2. MS Teams), videó(chat)-t 75% (1. Zoom 2. MS Teams), gyakorló-számonkérő eszközöket több mint 75% (1. Google Forms 2. Redmenta).

Jönnek a további eredmények is, kérem segítsetek abban, hogy minél többen osszák meg szülői tapasztalatukat, több adattal pontosabb eredmény lesz. Ez a kérdőív itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://eduandcorona.blog.hu/api/trackback/id/tr315583260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása